Velkommen til skriveværkstedet

Skriveværkstedet er for dig, der gerne vil udfolde dig på skrift.
Du er hjertelig velkommen i skriveværkstedet uanset om du allerede har skrevet en del eller aldrig før har arbejdet med det skrevne ord.

Lidt om skriveværkstedet

Her er plads til “fri leg”. Dvs. du kan skrive videre på noget, du allerede er i gang med, eller du kan starte på en frisk – også selvom det ikke tidligere er faldet dig ind, at det kunne være noget for dig at udtrykke dig skriftligt. Kom og prøv! Måske er det lige dig?

Der er mulighed for at modtage forslag til emner, som du kan lade dig inspirere af til at skrive en tekst: fx et essay, et digt, eller et eventyr. Du kan også have brug for at skrive et brev til en vigtig person i dit liv – eller til kommunen eller en anden myndighed. Uanset hvad vil du kunne få hjælp og støtte til dit projekt.

Vi deler det skrevne med hinanden, i den udstrækning det føles rigtigt for den enkelte. Vi har således mulighed for at sparre med hinanden og kommentere hinandens produkter, hvis det ønskes. Og der er mulighed for at modtage råd og vejledning både på formen og indholdet.

Kort sagt: der er plads til enhver form for skriftlig udfoldelse, og du bestemmer graden af indblanding fra de øvrige deltagere, for vi er alle forskellige og har forskellige grænser, hvilket vil blive respekteret.

Lidt om Lene Byrith – der står for Skriveværkstedet

Det er vores frivillige Lene Byrith, der er tovholder på Skriveværkstedet. Lene er samtidig vores sprognørd, så her har du mulighed for at blive støttet af én, som både har arbejdet med mennesker med senfølger gennem mange år, og som nærer en stor kærlighed til litteraturen og det skrevne ord.

VEL MØDT!

 

Tidspunkt:

Torsdage i lige uger kl. 15-17.

Du er velkommen i hele eller dele af åbningstiden.

Sted:

Frivilligsektionens lokaler
CSM Midt Nord

Thomas Koppels Gade 30, 2.
8000 Aarhus C

Tilmelding:

Tilmelding er nødvendig!
Er du interesseret i værkstedet, skal du kontakte Mette Løvstad

24 24 50 95
mml@csm-midtnord.dk

               

12. juni

Gl. Skanderborg Fonden tildeler CSM Midt Nord 450.000 kr.

CSM Midt Nord er taknemmelig modtager af en flot donation på...