Senfølgegruppe

Senfølgegruppen er et undervisningsforløb for voksne mænd og kvinder med senfølger efter seksuelle overgreb, og det danner grundlag for at få bedst muligt udbytte af din terapi.
Formålet med forløbet er at formidle viden om seksuelle overgreb og senfølger, så du får en bedre mulighed for at forstå dig selv og dine reaktioner. Ved en bedre forståelse opstår der nye muligheder for at mestre senfølgerne og deres indflydelse på dit hverdagsliv.

Et behandlingsforløb indledes ofte med et forløb i senfølgegruppe med undervisning om senfølger og efterfølges af et terapiforløb, der enten er i gruppe eller individuelt. Senfølgegruppen er en god måde at blive introduceret til og forberedt på det efterfølgende terapiforløb, og derfor ligger senfølgegruppen oftest inden, man starter i et terapiforløb.

Undervisningen foregår i vores lokaler på Skolebakken 5 i grupper med op til 14 deltagere (både mænd og kvinder) med to af centrets psykologer som undervisere. Gruppen mødes hver anden uge 10 gange henover foråret eller efteråret. Hver gang tages et specifikt emne op, og der veksles mellem oplæg fra underviserne og fælles drøftelse af emnet i gruppen.

Relaterede Artikler

9. October

CSM Midt Nord søger frivillige

Vil du hjælpe med at gøre en forskel for voksne med...
7. October

Psykolog søges til CSM Midt Nord

CSM Midt Nord har en stilling som fuldtidsansat (37 timer) psykolog...
1. October

Ny centerleder hos CSM Midt Nord

Pr. 1. oktober 2019 er Anne Helene Døssing tiltrådt som centerleder...