Senfølgegruppe

Senfølgegruppen er et undervisningsforløb for voksne mænd og kvinder med senfølger efter seksuelle overgreb, og det danner grundlag for at få bedst muligt udbytte af din terapi.
Formålet med forløbet er at formidle viden om seksuelle overgreb og senfølger, så du får en bedre mulighed for at forstå dig selv og dine reaktioner. Ved en bedre forståelse opstår der nye muligheder for at mestre senfølgerne og deres indflydelse på dit hverdagsliv.

Et behandlingsforløb indledes ofte med et forløb i senfølgegruppe med undervisning om senfølger og efterfølges af et terapiforløb, der enten er i gruppe eller individuelt. Senfølgegruppen er en god måde at blive introduceret til og forberedt på det efterfølgende terapiforløb, og derfor ligger senfølgegruppen oftest inden, man starter i et terapiforløb.

Undervisningen foregår i vores lokaler på Skolebakken 5 i grupper med op til 14 deltagere (både mænd og kvinder) med to af centrets psykologer som undervisere. Gruppen mødes hver anden uge 10 gange henover foråret eller efteråret. Hver gang tages et specifikt emne op, og der veksles mellem oplæg fra underviserne og fælles drøftelse af emnet i gruppen.

               

24. marts

NY AFTEN-ÅBNINGSTID i CSMs chatrådgivning

Fra tirsdag d. 23. marts udvider vi vores åbningstider i chatten...
2. november

Reorganisering af CSM Midt Nord fra 2021

CSM Midt Nord har bevilling til at fortsætte vores arbejde med...
28. oktober

Stor tak til Det Obelske Familiefond

Det er med stor glæde, at CSM Midt Nord har modtaget...