Individuel samtale

Mulighed for individuel, medmenneskelig samtale med en frivillig

Du har mulighed for at få individuelle, medmenneskelige samtaler med vores frivillige. Det gælder både dig, der selv har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen, og dig der er pårørende eller bekymret for et andet menneske.

Samtalerne kan være enkeltstående, eller det kan være et forløb. Samtalerne forholder sig til det som fylder her og nu og har til formål at støtte dig i at mestre dit daglige liv. Samtalernes indhold og antallet af samtaler tager udgangspunkt i dine ønsker og behov – det er dig og dine grænser der afgør, hvad der skal tales om.

De individuelle samtaler er en-til-en samtaler med en frivillig, hvis opgave er at være nærværende, lyttende og ikke dømmende. Samtalerne afholdes af frivillige samtalepartnere og du vil til samtalerne møde en nærværende og lyttende person.

Vi tilbyder også pårørendesamtaler.

Hverken behandling eller terapi

De individuelle samtaler skal ikke betragtes som behandling eller terapi, men derimod som en mulighed for at få luft for det, der går dig på, og for at vende tanker og følelser med en kvalificeret samtalepartner.

               

24. marts

NY AFTEN-ÅBNINGSTID i CSMs chatrådgivning

Fra tirsdag d. 23. marts udvider vi vores åbningstider i chatten...
2. november

Reorganisering af CSM Midt Nord fra 2021

CSM Midt Nord har bevilling til at fortsætte vores arbejde med...
28. oktober

Stor tak til Det Obelske Familiefond

Det er med stor glæde, at CSM Midt Nord har modtaget...