Vi tilbyder

Hos CSM Midt Nord har vi en række aktiviteter og tilbud til dig, der enten selv har været udsat for seksuelle overgreb eller er pårørende. I menuen foroven kan du under Vi tilbyder læse om hvert enkelt tilbud.

De terapeutiske tilbud varetages af psykologer. Du kan læse om, hvad det vil sige at gå i terapi hos CSM Midt Nord, og hvordan et typisk behandlingsforløb ser ud, her.

Andre af vores tilbud varetages af vores mange gode frivillige. Disse tilbud tager afsæt i det medmenneskelige møde. Hos CSM Midt Nord tror vi på, at udvikling næres af det ægte og ligeværdige møde – menneske til menneske. Hos os er der frivillige i alle aldre og med vidt forskellige baggrunde og kompetencer. Nogle frivillige har selv været udsat for seksuelle overgreb eller har på anden måde været berørt af seksuelle overgreb – et krav er, at de har været i behandling og er afklaret med deres egen situation. Fælles for de frivillige er, at de har en bred viden om senfølger efter overgreb i barndommen og en evne til at møde medmennesker i øjenhøjde.

               

2. november

Reorganisering af CSM Midt Nord fra 2021

CSM Midt Nord har bevilling til at fortsætte vores arbejde med...
28. oktober

Stor tak til Det Obelske Familiefond

Det er med stor glæde, at CSM Midt Nord har modtaget...