image_print

Vi tilbyder

Hos CSM Midt Nord har vi en række aktiviteter og tilbud til dig, der enten selv har været udsat for seksuelle overgreb eller er pårørende. I menuen foroven kan du under Vi tilbyder læse om hvert enkelt tilbud.

De terapeutiske tilbud varetages af psykologer. Du kan læse om, hvad det vil sige at gå i terapi hos CSM Midt Nord, og hvordan et typisk behandlingsforløb ser ud, her.

Andre af vores tilbud varetages af vores mange gode frivillige. Disse tilbud tager afsæt i det medmenneskelige møde. Hos CSM Midt Nord tror vi på, at udvikling næres af det ægte og ligeværdige møde – menneske til menneske. Hos os er der frivillige i alle aldre og med vidt forskellige baggrunde og kompetencer. Nogle frivillige har selv været udsat for seksuelle overgreb eller har på anden måde været berørt af seksuelle overgreb – et krav er, at de har været i behandling og er afklaret med deres egen situation. Fælles for de frivillige er, at de har en bred viden om senfølger efter overgreb i barndommen og en evne til at møde medmennesker i øjenhøjde.

               

12. juni

Gl. Skanderborg Fonden tildeler CSM Midt Nord 450.000 kr.

CSM Midt Nord er taknemmelig modtager af en flot donation på...