CSM Midt Nord

CSM Midt Nord, Center for Seksuelt Misbrugte, blev etableret i Aarhus i juni 2013, for at hjælpe voksne med senfølger af seksuelle overgreb og incest i barndommen i Region Midt og Region Nord.

CSM Midt Nord er en selvejende institution med en bestyrelse som øverste beslutningsmyndighed. Vi råder over en professionel behandlingssektion og en frivilligsektion, som er placeret på to forskellige adresse i Aarhus C. Du kan finde os på kortet.

CSM Midt Nord er bygget op og hviler på den tidligere forening Christine Centeret, som blev etableret i 1996 af frivillige ildsjæle, der selv var ramt, og som gjorde en stor forskel for målgruppen og blev valgt af Socialministeriet, da man i 2012 bevilgede økonomi til at de oprette 3 senfølgecentre i Danmark.

CSM Midt Nord er nu et højt specialiseret senfølgecenter, hvor den frivillige og professionelle indsats går hånd i hånd for at hjæIpe den enkelte bedst muligt på vej i processen med at komme sig.  I Behandlingssektionen er der lige nu ansat 6 psykologer udover centerlederen, der også er psykolog. I frivilligsektionen er der en daglig leder og frivilligkoordinator, en socialrådgiver samt en projektleder ansat på fondsmidler. I frivilligsektionen er der omkring 25 aktive frivillige.

Alle ansatte og frivillige arbejder for at hjælpe voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen.

Alle tilbud er gratis.

Relaterede Artikler

7. December

Julefrokost i frivilligsektionen

Vi inviterer alle vores brugere til julefrokost i frivilligsektionen tirsdag d....
2. November

Større bevilling til CSM centrene

Det er netop besluttet at øge satspuljebevillingen til senfølgeområdet. Vi er...
27. September

Tak til Hindbærsnitteløbet

Tak til Aarhus Hjælper, Berits Løbeskole, Dansk Folkehjælp, Meyerdonationen, Socialrådgiverforeningen og...