image_print

CSM Midt Nord

CSM Midt Nord, Center for Seksuelt Misbrugte, er et ud af i alt tre senfølgecentre for seksuelt misbrugte i Danmark, som alle har som hovedformål at reducere de fysiske, psykiske og sociale skadevirkninger efter overgreb i barndommen. CSM Midt Nord blev etableret i Aarhus i juni 2013, for at hjælpe voksne med senfølger af seksuelle overgreb og incest i barndommen i Region Midt og Region Nord.

CSM Midt Nord har lokationer i Aarhus og Aalborg:

  • I Thomas Koppels Gade 30, 2. sal, 8000 Aarhus C finder du CSM Midt Nords Aarhus-afdeling.
  • I behandlingssektionen har psykologer, sekretærer, fysioterapeut samt centerlederen kontorer.
  • I frivilligsektionen frivillige til huse sammen med lederen af den frivillige indsats, socialrådgiveren og en chat- og selvhjælpskoordinator
  • Afdelingen i Aalborg holder til på Boulevarden 16, 1., 9000 Aalborg, hvor der er frivillige, en frivilligkoordinator og psykologer.

CSM Midt Nord tilbyder en række forskellige tilbud til voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen. Vores tilbud omfatter bl.a. terapeutisk behandling med individuelle og gruppebaserede psykologforløb, selvhjælpsgrupper, rådgivningssamtaler, telefon- og chatrådgivning samt en række sociale aktiviteter som café og kreativt værksted.

CSM Midt Nord er en selvejende institution med en bestyrelse som øverste beslutningsmyndighed.

Vores organisationsdiagram

Den professionelle og frivillige indsats går hånd i hånd

CSM Midt Nord er bygget op og hviler på den tidligere forening Christine Centeret, som blev etableret i 1996 af frivillige ildsjæle, der selv var ramt, og som gjorde en stor forskel for målgruppen og blev valgt af Socialministeriet, da man i 2012 bevilgede økonomi til at oprette tre senfølgecentre i Danmark.

CSM Midt Nord er nu et højt specialiseret senfølgecenter, hvor den frivillige og professionelle indsats går hånd i hånd for at hjæIpe den enkelte bedst muligt på vej i processen med at komme sig. Alle ansatte og frivillige arbejder for at hjælpe voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen.

Alle tilbud er gratis.

               

12. juni

Gl. Skanderborg Fonden tildeler CSM Midt Nord 450.000 kr.

CSM Midt Nord er taknemmelig modtager af en flot donation på...