CSM Midt Nord

CSM Midt Nord, Center for Seksuelt Misbrugte, er et ud af i alt tre senfølgecentre for seksuelt misbrugte i Danmark, som alle har som hovedformål at reducere de fysiske, psykiske og sociale skadevirkninger efter overgreb i barndommen. CSM Midt Nord blev etableret i Aarhus i juni 2013, for at hjælpe voksne med senfølger af seksuelle overgreb og incest i barndommen i Region Midt og Region Nord.

CSM Midt Nord har lokationer i Aarhus, Aalborg og Herning:

  • På Nørreport 26 i Aarhus har psykologer, sekretærer samt centerlederen kontorer.
  • På Skolebakken 5 i Aarhus har frivillige til huse sammen med lederen af den frivillige indsats, socialrådgiveren og en chat- og selvhjælpskoordinator
  • Fredensgade 14 i Herning danner rammerne for frivillige, en frivilligkoordinator og psykologer.
  • Afdelingen i Aalborg holder til på Boulevarden 16, 1. th., 9000 Aalborg, hvor der er frivillige, en frivilligkoordinator og psykologer.

CSM Midt Nord tilbyder en række forskellige tilbud til voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen. Vores tilbud omfatter bl.a. terapeutisk behandling med individuelle og gruppebaserede psykologforløb, selvhjælpsgrupper, rådgivningssamtaler, telefon- og chatrådgivning samt en række sociale aktiviteter som café, kreativt værksted og musik.

CSM Midt Nord er en selvejende institution med en bestyrelse som øverste beslutningsmyndighed.

Vores organisationsdiagram

Den professionelle og frivillige indsats går hånd i hånd

CSM Midt Nord er bygget op og hviler på den tidligere forening Christine Centeret, som blev etableret i 1996 af frivillige ildsjæle, der selv var ramt, og som gjorde en stor forskel for målgruppen og blev valgt af Socialministeriet, da man i 2012 bevilgede økonomi til at de oprette 3 senfølgecentre i Danmark.

CSM Midt Nord er nu et højt specialiseret senfølgecenter, hvor den frivillige og professionelle indsats går hånd i hånd for at hjæIpe den enkelte bedst muligt på vej i processen med at komme sig. Alle ansatte og frivillige arbejder for at hjælpe voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen.

Alle tilbud er gratis.

               

24. marts

NY AFTEN-ÅBNINGSTID i CSMs chatrådgivning

Fra tirsdag d. 23. marts udvider vi vores åbningstider i chatten...
2. november

Reorganisering af CSM Midt Nord fra 2021

CSM Midt Nord har bevilling til at fortsætte vores arbejde med...
28. oktober

Stor tak til Det Obelske Familiefond

Det er med stor glæde, at CSM Midt Nord har modtaget...