image_print
CSM Midt Nord

Om CSM Midt Nord

CSM Midt Nord, Center for Seksuelt Misbrugte, blev etableret i Aarhus i juni 2013, for at hjælpe voksne med senfølger af seksuelle overgreb og incest i barndommen i Region Midt og Region Nord.

CSM Midt Nord er en selvejende institution med en bestyrelse som øverste beslutningsmyndighed. Vi råder over en professionel behandlingssektion og en frivilligsektion, som er placeret på to forskellige adresser i Aarhus C. Du kan finde os på kortet.

CSM Midt Nord er bygget op og hviler på den tidligere forening Christine Centeret, som blev etableret i 1996 af frivillige ildsjæle, der selv var ramt, og som gjorde en stor forskel for målgruppen og blev valgt af Socialministeriet, da man i 2012 bevilgede økonomi til at oprette 3 senfølgecentre i Danmark.

CSM Midt Nord er nu et højt specialiseret senfølgecenter, hvor den frivillige og professionelle indsats går hånd i hånd for at hjæIpe den enkelte bedst muligt på vej i processen med at komme sig.  I Behandlingssektionen er der ansat 12 psykologer og en fysioterapeut udover centerlederen, der også er psykolog. I frivilligsektionen er der en daglig leder og frivilligkoordinator, en socialrådgiver, en café-vært samt en projektleder for chatrådgivningen. I frivilligsektionen er der omkring 25 aktive frivillige.

Alle ansatte og frivillige arbejder for at hjælpe voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen.

Alle tilbud er gratis.

               

12. juni

Gl. Skanderborg Fonden tildeler CSM Midt Nord 450.000 kr.

CSM Midt Nord er taknemmelig modtager af en flot donation på...