Velkommen til CSM Midt Nord

Center for Seksuelt Misbrugte Midt Nord tilbyder gratis psykologbehandling, socialrådgivning og sociale aktiviteter til mænd og kvinder fra 18 år og derover, som har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Du kan se vores åbningstider her.

  • Aktuelt //
  • Fra tirsdag 13. april starter vores Gåtur Og Samvær igen i Århus som midlertidig erstatning for caféen. Gåtur Og Samvær er en mulighed for at være sammen på afstand. Vi mødes kl. 10.30 på Skolebakken 5 i Århus med afgang kl. 10.35. Der er frivillige turguider med på turen.
  • Aktuelt //
  • Vi holder fortsat telefonrådgivningen åben på 51199950 på de normale telefontider, som kan ses på linket herunder. Chatrådgivningen fortsætter også på normal vis. Se åbningstiderne under fanen Anonym Chatrådgivning.
  • Aktuelt //
  • Frivilligsektionen i Aalborg er flyttet til nye lokaler på Boulevarden 16, 1.th. 9000 Aalborg. Åbent kontor i Herning hver tirsdag kl. 10-13 og i Aalborg hver mandag kl. 10-13. Telefonrådgivningen i Herning og Aalborg er også åben i samme tidsrum.
  • Aktuelt //
  • Individuel terapi, gruppeterapi og senfølgegrupper fortsætter som normalt og er ikke omfattet af forsamlingsforbud eller øvrige corona-restriktioner. Der er ikke krav om mundbind.
24. marts

NY AFTEN-ÅBNINGSTID i CSMs chatrådgivning

Fra tirsdag d. 23. marts udvider vi vores åbningstider...
2. november

Reorganisering af CSM Midt Nord fra 2021

CSM Midt Nord har bevilling til at fortsætte vores...
28. oktober

Stor tak til Det Obelske Familiefond

Det er med stor glæde, at CSM Midt Nord...

Kontakt


Du er velkommen til at kontakte os på telefon. Afdelingen på Nørreport har telefontid mandag-torsdag kl. 10-12. Afdelingen på Skolebakken har telefontid mandag kl. 17-20 samt tirsdag og torsdag kl. 10-14. Du kan læse mere om de to afdelinger under Kontakt os.

Find vej


CSM Midt Nord

Behandling: Nørreport 26, baghuset, st. 8000 Aarhus C
Frivilligsektion: Skolebakken 5, st. th og tv. 8000 Aarhus C