Velkommen til CSM Midt Nord

Center for Seksuelt Misbrugte Midt Nord tilbyder gratis psykologbehandling, socialrådgivning og sociale aktiviteter til mænd og kvinder fra 18 år og derover, som har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Du kan se vores åbningstider her.

  • Aktuelt //
  • Ny orientering vedrørende de frivillige aktiviteter i CSM Midt Nord: Efter Statsministeriets sidste pressemøde, om udmelding af en gradvis genåbning fra 1. marts, må vi konstatere, at vi desværre stadigvæk er udelukket fra at kunne åbne caféen og afvikle selvhjælpsgrupper. Det skyldes at det indendørs forsamlingsforbud på fem personer ikke er blevet ændret og det samme gør sig gældende for retningslinjer og undtagelser på det frivillige sociale område. Derfor er disse aktiviteter udskudt til efter 5. april. Alle implicerede partere i vores selvhjælpsgrupper får direkte besked. Vi holder fortsat telefonrådgivningen åben på 51199950 på de normale telefontider, som kan ses på linket herunder. Chatrådgivningen fortsætter også på normal vis. Se åbningstiderne under fanen Anonym Chatrådgivning. Vi håber meget på en snarlig normalisering af tingenes tilstand. Vi holder dig løbende orienteret her på siden. For yderlig information om de frivillige tilbud kan vores leder af den frivillige indsats Mette Løvstad kontaktes på 24245095
  • Aktuelt //
  • Frivilligsektionen i Aalborg flytter til nye lokaler på Boulevarden 16, 1.th. 9000 Aalborg. Åbent kontor i Herning og Aalborg er midlertidigt lukket pga. corona. Telefonrådgivningen i Herning og Aalborg er fortsat åbent.
  • Aktuelt //
  • Individuel terapi, gruppeterapi og senfølgegrupper fortsætter som normalt og er ikke omfattet af forsamlingsforbud eller øvrige corona-restriktioner. Der er ikke krav om mundbind.
2. november

Reorganisering af CSM Midt Nord fra 2021

CSM Midt Nord har bevilling til at fortsætte vores...
28. oktober

Stor tak til Det Obelske Familiefond

Det er med stor glæde, at CSM Midt Nord...

Kontakt


Du er velkommen til at kontakte os på telefon. Afdelingen på Nørreport har telefontid mandag-torsdag kl. 10-12. Afdelingen på Skolebakken har telefontid mandag kl. 17-20 samt tirsdag og torsdag kl. 10-14. Du kan læse mere om de to afdelinger under Kontakt os.

Find vej


CSM Midt Nord

Behandling: Nørreport 26, baghuset, st. 8000 Aarhus C
Frivilligsektion: Skolebakken 5, st. th og tv. 8000 Aarhus C