Velkommen til CSM Midt Nord

Center for Seksuelt Misbrugte Midt Nord tilbyder gratis psykologbehandling, socialrådgivning og sociale aktiviteter til mænd og kvinder fra 18 år og derover, som har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Du kan se vores åbningstider her.

  • Aktuelt //
  • Orientering vedrørende SELVHJÆLPSGRUPPER i CSM Midt Nord: Af hensyn til myndighedernes aktuelle skærpelse af forsamlingsforbuddet er vi desværre nødsaget til at aflyse opstart af selvhjælpsgrupper på CSM Midt Nord, i både Aarhus, Aalborg og Herning. Det skyldes at vores frivillige sociale tilbud ikke er undtaget fra de nuværende regler. Alle jer i vores selvhjælpsgrupper vil blive nærmere orienteret om, hvornår og hvordan vi kan planlægge at mødes på den bedst mulige måde.
  • Aktuelt //
  • Orientering vedrørende CAFÉEN i CSM Midt Nord: Kære brugere. Vi er desværre nødsaget til at lukke caféen foreløbig grundet de sidste meldinger fra regeringen omkring den alvorlige corona-situation. Vi holder fortsat telefonrådgivningen åben på de normale telefontider, hvilket er: Mandage 16.30-19.30, tirsdage og torsdage 10-14. Her er du velkommen til at kontakte os. Tlf. er 5119 9950. Hvis du har et øget behov for en personlig individuel samtale, kan dette aftales her. Chatrådgivningen fortsætter også på normal vis. Se åbningstiderne her på hjemmesiden. Vi håber meget på en snarlig normalisering af tingenes tilstand. Vi vil holde dig løbende orienteret her på siden.
  • Aktuelt //
  • Frivilligsektionen i Aalborg åbner igen mandag 8. februar 2021. Vi flytter til nye lokaler på Boulevarden 16, 1.th. 9000 Aalborg. Frivilligsektionen i Herning åbner igen tirsdag 9. fabruar 2021.
  • Aktuelt //
  • Individuel terapi, gruppeterapi og senfølgegrupper fortsætter som normalt og er ikke omfattet af forsamlingsforbud eller øvrige corona-restriktioner. Der er ikke krav om mundbind.
2. november

Reorganisering af CSM Midt Nord fra 2021

CSM Midt Nord har bevilling til at fortsætte vores...
28. oktober

Stor tak til Det Obelske Familiefond

Det er med stor glæde, at CSM Midt Nord...

Kontakt


Du er velkommen til at kontakte os på telefon. Afdelingen på Nørreport har telefontid mandag-torsdag kl. 10-12. Afdelingen på Skolebakken har telefontid mandag kl. 17-20 samt tirsdag og torsdag kl. 10-14. Du kan læse mere om de to afdelinger under Kontakt os.

Find vej


CSM Midt Nord

Behandling: Nørreport 26, baghuset, st. 8000 Aarhus C
Frivilligsektion: Skolebakken 5, st. th og tv. 8000 Aarhus C