Aktiviteter

Caféen

 

Bliv en del af et ligeværdigt fællesskab med plads til alle

Frivilligsektionens café er et værested for voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen. Her har du mulighed for at møde ligesindede og frivillige i hyggelige rammer. Det er et åbent og uformelt tilbud, som ikke kræver nogen tilmelding, og du bestemmer selv, hvad du har lyst til at være med i, og hvor længe du har lyst til at blive.

Der er plads til dig lige meget, hvordan du har det, og du kan komme lige præcis, som den du er. Du kan tale om dine følelser og vende dine udfordringer med andre – eller du kan bare komme her og være med. Du vil blive forstået og hørt og kan få hjælp til at sætte dine grænser – både af caféværterne og de andre cafégæster, som har oplevelser og erfaringer med i bagagen, der ligner dine.

Du kan få hjælp og støtte til de udfordringer, du står i lige nu. I caféen øver vi os i at opbygge sunde, ligeværdige relationer til andre mennesker for at bryde stigmatisering, ensomhed og for at man kan komme sig.

Caféen er altid bemandet af mindst to frivillige caféværter som sætter rammen og sørger for, at alle føler sig godt tilpas.

 

Cafeens åbningstider

Frivilligsektionens café er åben:

Mandag kl. 17.00 – 20.00
Tirsdag kl. 10.00 – 14.00
Torsdag kl. 10.00 – 14.00

Bemærk at caféen er lukket på helligdage og i skolernes ferier.

Nogle gange er vi tre og andre gange 15 personer i caféen. Nogle kommer et hurtigt smut forbi, mens andre bliver i hele åbningstiden.

 

Når du kommer første gang

Det kan være overvældende at træde ind ad døren til caféen første gang. Vi ved, det kræver mod at komme, og at du måske har det svært, når du kommer. Vi er klar til at tage imod dig, og du har muligheden for at være anonym.

Du er velkommen til at kigge spontant forbi caféen i åbningstiden, hvor du altid vil blive taget godt imod af én af vores frivillige. Du kan også lave en aftale på forhånd over telefonen, så vi kender til din ankomst og vil være ekstra forberedte på, at du kommer.

Vi vil altid starte med at invitere dig ind ved siden af til en fortrolig og afklarende snak over en kop kaffe eller te. Her har du mulighed for at fortælle lidt om dig selv, og vi vil give en introduktion til frivilligsektionen, vores tilbud og vores muligheder for at hjælpe og støtte dig.

Har du lyst til at se lokalerne og møde de andre, går vi sammen ind i caféen bagefter. Du er også velkommen til at komme tilbage en anden dag.

Vel mødt.

Relaterede Artikler

7. December

Julefrokost i frivilligsektionen

Vi inviterer alle vores brugere til julefrokost i frivilligsektionen tirsdag d....
2. November

Større bevilling til CSM centrene

Det er netop besluttet at øge satspuljebevillingen til senfølgeområdet. Vi er...
27. September

Tak til Hindbærsnitteløbet

Tak til Aarhus Hjælper, Berits Løbeskole, Dansk Folkehjælp, Meyerdonationen, Socialrådgiverforeningen og...