Behandlingssektionen

Senfølgegruppe

Hvad er senfølgegruppe?

Senfølgegruppen er et undervisningsforløb for voksne mænd og kvinder med senfølger efter seksuelle overgreb, og det danner grundlag for at få bedst muligt udbytte af din terapi.
Formålet med forløbet er at formidle viden om seksuelle overgreb og senfølger, så du får en bedre mulighed for at forstå dig selv og dine reaktioner. Ved en bedre forståelse opstår der nye muligheder for at mestre senfølgerne og deres indflydelse på dit hverdagsliv.

Vi anbefaler alle, der står på venteliste til terapi i CSM, at deltage i undervisningsforløbet. Det er en god måde at blive introduceret til og forberedt på den behandling, man skal starte på i behandlingssektionen. Forløbet ligger derfor oftest inden man starter på den aftalte gruppeterapi eller individuelle terapi.

Undervisningen foregår i frivilligsektionens lokaler i grupper med op til 14 deltagere (både mænd og kvinder) med to af centrets psykologer som undervisere. Gruppen mødes hver anden uge 10 gange henover foråret eller efteråret. Hver gang tages et specifikt emne op, og der veksles mellem oplæg fra underviserne og fælles drøftelse af emnet i gruppen.

Relaterede Artikler

2. November

Større bevilling til CSM centrene

Det er netop besluttet at øge satspuljebevillingen til senfølgeområdet. Vi er...
27. September

Tak til Hindbærsnitteløbet

Tak til Aarhus Hjælper, Berits Løbeskole, Dansk Folkehjælp, Meyerdonationen, Socialrådgiverforeningen og...
14. September

Kreativt værksted

To kreative frivillige opstarter et kreativt værksted i frivilligsektionen. Hver torsdag...