Om CSM Øst

Ledige stillinger hos CSM Øst

CSM Øst søger faglig leder

Genopslag: CSM Øst søger faglig leder, der kan inspirere, udvikle og skabe en fælles retning for centrets medarbejdergruppe. Ansøgningsfrist d. 10. januar 2021.
Læs stillingsopslaget her

 

Center for Seksuelt Misbrugte Øst søger frivillige

Vil du hjælpe med at gøre en stor forskel for mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb i barn- og ungdommen?

CSM Øst er et af i alt tre regionalcentre, der varetager behandling og rådgivning af voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i opvæksten. CSM Øst tilbyder psykologbehandling, socialrådgivning, selvhjælpsgrupper og VISO-rådgivning.

Centerets frivilligdel tilbyder, udover anonym telefon- og chatrådgivning, også aftentilbud til brugerne i ”Frirummet”. Her har brugerne mulighed for at komme og deltage i forskellige tilrettelagte tilbud, såsom kreativt værksted, forskellige kropsterapeutiske tilbud samt en samtalecafe.

Som frivillige hos CSM-Øst vil du blive en del af et engageret team af frivillige, som løser opgaver inden for en række af vores forskellige tilbud, og lige nu søger vi frivillige til følgende aktiviteter. Læs mere ved at klikke på den enkelte aktivitet:

Som frivillig hos CSM-Øst får du en god erfaring i at arbejde med psykisk sårbare mennesker, og du bliver en del af et fagligt og socialt fællesskab.

Vi tilbyder alle vores frivillige:

  • Et specielt tilrettelagt grundkursus i senfølgeproblematikker
  • Løbende fagligt relevante kurser i frivilliggruppen
  • Supervision i din gruppe
  • At støtte dig i arbejdet via debriefing efter endt vagt

 

 
CSM Øst søger frivillige telefon- og chatrådgivere

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen? Som frivillig telefon- og chatrådgiver hos CSM Øst bemander du vores 1:1 chat, samt telefonrådgivningen.
Læs stillingsopslaget her

 

               

29. november

Genopslag: CSM Øst søger faglig leder

Gensopslag: CSM Øst er midt i en spændende udvikling, og søger...
26. oktober

CSM Øst søger bogholder/sekretær

Er du en erfaren bogholder/sekretær, og har du lyst til at...
21. september

Nyt Aftentilbud hos CSM Øst Frederiksberg

Naturbaseret mindfulness – gåture i naturen Naturen kan virke beroligende på...