Om CSM Øst

Ledige stillinger hos CSM Øst

CSM Øst søger socialrådgiver

Er du en erfaren socialrådgiver, og har du lyst til at være del af en selvejende institution i rivende udvikling? Så er stillingen som socialrådgiver hos CSM Øst måske noget for dig. 
Læs stillingsopslaget her.

 

Center for Seksuelt Misbrugte Øst søger frivillige

Vil du hjælpe med at gøre en stor forskel for mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb i barn- og ungdommen?

CSM Øst er et af i alt tre regionalcentre, der varetager behandling og rådgivning af voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i opvæksten. CSM Øst tilbyder psykologbehandling, socialrådgivning, selvhjælpsgrupper og VISO-rådgivning.

Centerets frivilligdel tilbyder, udover anonym telefon- og chatrådgivning, også aftentilbud til brugerne i ”Frirummet”. Her har brugerne mulighed for at komme og deltage i forskellige tilrettelagte tilbud, såsom kreativt værksted, forskellige kropsterapeutiske tilbud samt en samtalecafe.

Som frivillige hos CSM-Øst vil du blive en del af et engageret team af frivillige, som løser opgaver inden for en række af vores forskellige tilbud, og lige nu søger vi frivillige til følgende aktiviteter. Læs mere ved at klikke på den enkelte aktivitet:

Som frivillig hos CSM-Øst får du en god erfaring i at arbejde med psykisk sårbare mennesker, og du bliver en del af et fagligt og socialt fællesskab.

Vi tilbyder alle vores frivillige:

  • Et specielt tilrettelagt grundkursus i senfølgeproblematikker
  • Løbende fagligt relevante kurser i frivilliggruppen
  • Supervision i din gruppe
  • At støtte dig i arbejdet via debriefing efter endt vagt

 

CSM Næstved søger frivillig yogainstruktør

CSM Næstved søger frivillig yogainstruktør til kropsterapeutiske tilbud i Frirummet. Frirummet er et gratis tilbud til brugere, der har senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen eller ungdommen. Her kan brugerne mødes og deltage i forskellige aktiviteter i trygge og rare omgivelser.
Læs stillingsopslaget her.

 

CSM Næstved søger frivillige faciliterende værter til samtalecaféen “Frirummet”

Frirummet er et gratis tilbud til brugere, der har senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen eller ungdommen. Her kan brugerne mødes og deltage i forskellige aktiviteter i trygge og rare omgivelser. Du skal som frivillig skal evne at skabe ro og tryghed og ikke mindst kunne støtte mennesker med udfordringer. 
Læs stillingsopslaget her.

 

 
CSM Øst søger frivillige telefon- og chatrådgivere

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen? Som frivillig telefon- og chatrådgiver hos CSM Øst bemander du vores 1:1 chat, samt telefonrådgivningen.
Læs stillingsopslaget her.

 

               

19. juli

Ny podcast – Børnelokkeren

Børnelokkeren Podcast på DR om to voksne, som blev misbrugt som...
30. juni

Kalender for FRIRUMMET

→ Se kalenderen her