Kontakt

Kontakt vedrørende psykologbehandling

Behandlertelefonen er åben for dig, der ønsker at høre mere om behandling hos CSM Øst.

Hvis du ønsker at komme i psykologbehandling hos CSM Øst, er første skridt at ringe på behandlertelefonen i åbningstiderne (se nedenfor). Her vil du komme til at tale med en psykolog, som stiller dig en række spørgsmål for at få afklaret, om du tilhører vores målgruppe.

Fortæl om dig selv
Ved denne telefonvisitation skal du være indstillet på at fortælle kort om de overgreb, du har været udsat for, og hvilke senfølger du oplever. Vi spørger dig desuden, om du har et misbrug af alkohol/stoffer, en fysisk eller psykisk sygdom og om du tidligere har fået psykologisk eller psykiatrisk behandling. Vi vil altid forsøge at hjælpe dig videre med forslag til, hvor du kan henvende dig, hvis vi vurderer, at du ikke bør tilbydes behandling hos CSM Øst.

Vi ved, det kan være en stor mundfuld at skulle tale med en person, du aldrig har mødt, om disse emner i telefonen. Men vi gør det på denne måde for bedst muligt at kunne vurdere, om CSM Øst er det rette tilbud til dig.

Ventetid
Da vi får mange henvendelser, kan det undertiden være svært at komme igennem, når du ringer. Vi ved, at det for mange kræver et stort tilløb at henvende sig til os, og vi forstår, at det er frustrerende, hvis telefonen er optaget, når du forsøger at ringe. Vi håber, du bærer over med os og affinder dig med den ventetid, der måtte forekomme.

Telefonvisitationen er kun en indledende vurdering af, om du bør komme i behandling hos CSM Øst. Du vil i bekræftende fald blive skrevet på venteliste for senere at blive indkaldt til en visitationssamtale hos en af vores psykologer. Her vil vi efter et grundigt interview vurdere, om vi kan tilbyde dig behandling. Du skal også selv tage stilling til, om du ønsker at fortsætte med behandling hos os.

Telefonisk visitation
29 44 88 66

Mandag:     13.00 – 15.00
Tirsdag:      09.00 – 10.30 og 13.00 – 14.30
Torsdag:     10.00 – 11.30

Relaterede Artikler

29. October

Kalender for Frirummet i november

→ Se kalenderen her
28. October

CSM Øst søger ledelsessekretær

CSM Øst søger en ledelsessekretær til fuldtidsstilling. Stillingen er tidsbegrænset, men...
23. October

CSM Øst søger frivilligkoordinator

CSM Øst søger frivilligkoordinator 15 timer ugentligt, til hjælp i vores...