image_print
Tema //

AFLYST – Naturbaseret mindfulness – Aflyst pga. sygdom

Tilmelding til arrangementet skal ske til frivilligkoordinator Mille Eldevig mie@csm-ost.dk OBS! Begrænset antal pladser. 

Vi mennesker er skabt til et liv i og med naturen. At være i naturen kan have mange gavnlige virkninger på vores fysiske og psykiske sundhed. I denne aktivitet har du mulighed for at komme med ud i bynær natur sammen med andre og opleve, hvordan naturen kan støtte dig i at genfinde din indre balance.

Naturen kan virke beroligende på vores nervesystem og ved at opholde os mere ude, kan vi restituere og genopbygge os selv. Vores sanser gør, at vi oplever og forholder os til verden, og ved netop at arbejde med sansninger, som stimuleres i naturen, kan vi arbejde med at øge den kropslige bevidsthed.

I denne aktivitet arbejder vi med:

– At få redskaber til at fremme indre ro, øget kropsbevidsthed og selvomsorg gennem sansebaseret nærvær i naturen
– At blive inviteret til at udforske kropslige ressourcer som centrering, jordforbindelse, afgrænsning ved bevægelse i naturen
– At blive inviteret til at arbejde i et trygt rum via principperne i mindfulness som eks. at møde sig selv med accept, venlighed, tålmodighed og blive inspireret til dette af den ydre natur.

Vi mødes ved CSM Øst og går sammen til Frederiksberg Have, hvor vi laver vi nogle frivillige og meget enkle øvelser både sammen og hver for sig. Alle deltager i det omfang, de kan og der vil være en underviser til stede samt en Frirumsassistent.

Sted: Vi mødes ved CSM-Øst og går sammen til Frederiksberg Have

Datoer: 19. august, 16. september, 20. oktober, 17. november, 15. december. Tilmelding: Max 7 deltagere, send en mail til Mille Eldevig på: mie@csm-ost.dk

OBS. Dette tilbud foregår på FREDERIKSBERG

               

7. juli

Vi søger 4 nye frivillige telefon- og chatrådgivere

Vil du hjælpe med at gøre en forskel for mennesker, som...
7. juli

AFTENTILBUD i Næstved, Holbæk og på Frederiksberg

Har du lyst til at benytte nogle af vores aftentilbud? Der...
9. juli

ÅBNINGSTIDER i CSMs chatrådgivning

Har du været udsat for seksuelle overgreb i barndommen eller kender...