Psykologbehandling

Ønsker du psykologbehandling

Behandlingstelefonen er åben for dig, som ønsker at høre mere om behandling ved CSM-Øst. Det kan både være, hvis du selv har senfølger efter seksuelt misbrug og ønsker at komme i behandling, eller hvis du som fagperson eller pårørende har spørgsmål vedrørende vores behandlingstilbud.

 Hvis du ønsker at komme i psykologbehandling ved CSM-Øst, er det første skridt at ringe på behandlingstelefonen i åbningstiderne (nedenfor). Her vil du komme til at tale med en medarbejder, som vil foretage en forvisitation for at afklare, om du tilhører vores målgruppe. Ved den telefoniske forvisitation skal du være indstillet på at fortælle kort om de overgreb, du har været udsat for samt hvilke senfølger, du oplever. Du vil desuden blive spurgt ind til misbrug af alkohol/stoffer, fysisk og psykisk sygdom og tidligere psykolog- eller psykiatrisk behandling. Vi vil altid forsøge at hjælpe dig videre med forslag til, hvor du kan henvende dig, hvis vi vurderer, at du ikke tilhører CSM-Østs målgruppe.

Forvisitationen er kun en indledende vurdering af, om du tilhører vores målgruppe. Hvis du tilhører vores målgruppe, vil du blive skrevet på venteliste med henblik på at blive indkaldt til en visitationssamtale hos en af vores psykologer. Her vil vi efter et grundigt interview vurdere, om vi kan tilbyde dig behandling, lige såvel som du skal tage stilling til, om du fortsat ønsker behandling hos os.


Vi ved, det kan være en stor mundfuld at skulle tale med en person, du aldrig har mødt, om disse emner i telefonen, men vi gør det på denne måde for at kunne foretage den bedst mulige vurdering af, om CSM-Øst kan være et relevant behandlingstilbud for dig, uden at du behøver møde ind til en personlig samtale.


Da vi får mange henvendelser, kan det forekomme, at det er svært at komme igennem, når du ringer. Vi ved, at det for mange kræver et stort tilløb at henvende sig til os, og vi forstår, at det er frustrerende, hvis telefonen er optaget, når du forsøger at ringe. Vi håber, du vil bære over med den ventetid, der måtte forekomme.

Telefonisk forvisitation
29 44 88 66

Mandag kl. 13.00 – 15.00
Tirsdag  kl. 09.00 – 12.00
Torsdag kl. 09.00 – 12.00

               

7. juli

Vi søger 4 nye frivillige telefon- og chatrådgivere

Vil du hjælpe med at gøre en forskel for mennesker, som...
7. juli

AFTENTILBUD i Næstved, Holbæk og på Frederiksberg

Har du lyst til at benytte nogle af vores aftentilbud? Der...
9. juli

ÅBNINGSTIDER i CSMs chatrådgivning

Har du været udsat for seksuelle overgreb i barndommen eller kender...