Vi tilbyder

Åben Stue

Åben Stue er et socialt visiteret tilbud for voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen, og for pårørende til seksuelt misbrugte. Her er der mulighed for at få en snak med vores frivillige og for at mødes med andre ligesindede under hyggelige rammer.

Du er velkommen i Åben Stue lige meget, hvordan du har det. Du kan tale med andre om de følelser og udfordringer, du står med i dit liv lige nu, eller du kan bare komme og være med. Vi ved, at det kræver mod at komme, men de mennesker, der deltager i Åben Stue, har forståelse for din situation og har oplevelser og erfaringer, der ligner dine.

I Åben Stue laver vi forskellige aktiviteter som fællesspisning, madlavning, spiller spil, filmaftner og meget mere.

For at benytte vores sociale tilbud, Åben stue skal du have været til en visitationssamtale ved enten leder eller teamleder. Det handler om, at vi gerne vil passe bedst muligt på dig og de andre, der benytter sig af Åben stue. Du kan komme til en visitationssamtale ved at ringe eller maile til os.

Åben Stue holder åbent hver mandag og onsdag fra kl. 10.00–15.00, samt tirsdag og torsdag fra kl. 18.00–21.00.

               

22. november

Præsentationsfilm

Hos CSM Syd – Frivilligsektion er der mulighed for at få...
24. marts

NY AFTEN-ÅBNINGSTID i CSMs chatrådgivning

Fra tirsdag d. 23. marts udvider vi vores åbningstider i chatten...
14. januar

Havde jeg ikke haft det her sted, havde jeg virkelig været på tynd is

Klik på linket herunder for at læse hele artiklen: https://csm-danmark.dk/syd-frivillig/wp-content/uploads/sites/3/2021/01/2021-Fyens.dk-Havde-jeg-ikke-haft-det-her-sted.pdf