image_print
Vi tilbyder

Åben Stue – Et socialt tilbud

Åben Stue er et socialt visiteret tilbud for voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen. Her er der mulighed for at få en snak med vores frivillige og for at mødes med andre ligesindede under hyggelige rammer.

Du er velkommen i Åben Stue lige meget, hvordan du har det. Du kan tale med andre om de følelser og udfordringer, du står med i dit liv lige nu, eller du kan bare komme og være med. Vi ved, at det kræver mod at komme, men de mennesker, der deltager i Åben Stue, har forståelse for din situation og har oplevelser og erfaringer, der ligner dine.

I Åben Stue laver vi forskellige aktiviteter som fællesspisning, madlavning, spiller spil, filmaftner og meget mere.

For at benytte vores sociale tilbud, Åben stue skal du have været til en visitationssamtale ved enten leder eller teamleder. Det handler om, at vi gerne vil passe bedst muligt på dig og de andre, der benytter sig af Åben stue. Du kan komme til en visitationssamtale ved at ringe eller maile til os.

Åben Stue holder åbent hver mandag og onsdag fra kl. 10.00–15.00, samt tirsdag og torsdag fra kl. 18.00–21.00.

Har du en pårørende, der ledsager dig til centret, byder vi altid på en kop kaffe, som for den pårørende kan drikkes lige udenfor døren ind til centret, hvor der er stole at sidde på.

               

16. januar

Bevilling fra Spar Nord Fonden

Det er med stor taknemmelighed, at vi har modtaget en bevilling...
16. januar

Julebanko 2023: TAK til alle sponsorer

TAK! En stor tak til alle, der har været med til...
3. juli

Ny podcast om senfølger

Følg med når vi i løbet af den næste tid udgiver...