Rådgivning

Gruppeforløb

Hos CSM Syd – Frivilligsektion tilbyder vi forskellige gruppeforløb. Et gruppeforløb giver mulighed for at opleve et forpligtende fællesskab, hvor følelsen af at stå alene med sine problemer bliver udfordret. Her vil du møde mennesker, der har forståelse for din situation og har oplevelser og erfaringer, der ligner dine.

Vi har støttegrupper, der oprettes efter aftale med CSM Syd – Behandlingssektion. Støttegruppen kan fungere som et slags efterværn, når man ikke længere er i et behandlingsforløb. Til disse grupper er der tilknyttet faste frivillige.

Desuden har vi flere åbne støttegrupper uden tidsbegrænsning. Vi har blandt andet både en støttegruppe for mænd og en støttegruppe for kvinder. Disse støttegrupper ledes af to frivillige. Rammerne i gruppen er fast, og gruppereglerne meget tydelige. Hver bruger er i gennemsnit to år i gruppen.

Vi tilbyder gruppeforløb med undervisning i senfølger, hvor vi lægger vægt på undervisning og refleksion i gruppen, så man får indsigt og viden om senfølger efter seksuelle overgreb. Vi har desuden flere temabaserede grupper. Det kan være krop og bevægelse, grænser, osv.

Fælles for gruppeforløbende er, at man sammen med andre kan opbygge en tro på, at man kan skabe nogle positive livsforandringer. Det kan være en stor hjælp at møde andre i samme situation, da du får mulighed for på lige fod at dele erfaringer om det, der er svært.

               

20. februar

Bevilling fra VELUX Fonden

CSM Syd – Frivilligsektion har med stor glæde modtaget en bevilling...
1. juni

Indsamling til CSM Syd – Frivilligsektion

Det seneste år har vi indsamlet penge ind til CSM Syd...
22. november

Præsentationsfilm

Hos CSM Syd – Frivilligsektion er der mulighed for at få...