Rådgivning

Gruppeforløb

Hos CSM Syd – Frivilligsektion tilbyder vi forskellige gruppeforløb. Et gruppeforløb giver mulighed for at opleve et forpligtende fællesskab, hvor følelsen af at stå alene med sine problemer bliver udfordret. Her vil du møde mennesker, der har forståelse for din situation og har oplevelser og erfaringer, der ligner dine.

Vi har støttegrupper, der oprettes efter aftale med behandlingssektionen. Støttegruppen kan fungere som et slags efterværn, når man ikke længere er i et behandlingsforløb. Til disse grupper er der tilknyttet nogle faste frivillige.

Desuden har vi flere åbne støttegrupper uden tidsbegrænsning. Disse støttegrupper ledes af to frivillige med en psykoterapeutisk uddannelsesbaggrund. Rammerne i gruppen er fast, og gruppereglerne meget tydelige. Hver bruger er i gennemsnit to år i gruppen.

Vi tilbyder gruppeforløb med undervisning i senfølger, hvor vi lægger vægt på undervisning og refleksion i gruppen, så man får indsigt og viden om senfølger efter seksuelle overgreb. Vi har desuden flere temabaserede grupper. Det kan være krop og bevægelse, grænser, osv.

Fælles for gruppeforløbende er, at man sammen med andre kan opbygge en tro på, at man kan skabe nogle positive livsforandringer. Det kan være en stor hjælp at møde andre i samme situation, da du får mulighed for på lige fod at dele erfaringer om det, der er svært.

               

19. december

Stort tak til sponsorer

CSM Syd – Frivilligsektion afholder hver år i december julebanko for...
9. oktober

Er du vores nye frivillige chatrådgiver?

Vil du hjælpe med at gøre en forskel for voksne med...
12. september

Synlighedsdagen 2019

TID: Torsdag d. 3. oktober 2019 kl. 12-17.STED: DOK5000, Havnegade 20,...