Rådgivning

Individuelle rådgivningsforløb

Hos CSM Syd – Frivilligsektion tilbyder vi dig individuelle samtaler  med en frivillig rådgiver. Vi bruger tid og energi på at finde et godt match mellem dig og den frivillige.

Samtalerne er ikke behandling eller terapi, men en mulighed for at snakke om de problemer og følelser, der fylder i dit liv. I de individuelle samtaler får du mulighed for at vende dine tanker med en kvalificeret sparringspartner, der har tiden og roen til at lytte til dig. Du bestemmer dermed også selv i hvilket tempo, du kan overskue at fortælle, og hvad du vil snakke om.

Rådgiveren og dig aftaler sammen mødetidspunkt og mødested for jeres samtaler. Som udgangspunkt vil du blive tilbudt rådgivning en gang hver 14. dag i et af vores samtalerum i centret. Nogle rådgivninger kan eksempelvis også foregå som en walk-and-talk.

Føler du, at det kunne hjælpe dig at få professionel behandling for dine senfølger, henviser vi til CSM Syd – Behandlingssektion. Rigtig mange har brug for og ønsker behandling, og derfor er ventetiden lang.

Vi er klar til at støtte dig i ventetiden, hvis det er der, du har brug for os, men vores tilbud kan også være et supplement til din behandling, eller et sted, du kan komme, når du er færdigbehandlet.

For at kunne gå i et rådgivningsforløb hos en af vores frivillige i CSM Syd – Frivilligsektion skal du først have været til en visitionssamtale hos enten leder eller teamleder.

               

16. januar

Bevilling fra Spar Nord Fonden

Det er med stor taknemmelighed, at vi har modtaget en bevilling...
16. januar

Julebanko 2023: TAK til alle sponsorer

TAK! En stor tak til alle, der har været med til...
3. juli

Ny podcast om senfølger

Følg med når vi i løbet af den næste tid udgiver...