Tilbud

Åben Stue

Åben Stue er et værested for voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen, og for pårørende til seksuelt misbrugte. Her er der mulighed for at få en snak med en af vores frivillige rådgivere og for at mødes med andre ligesindede under hyggelige former.

Du er velkommen i Åben Stue lige meget, hvordan du har det. Du kan tale med andre om de følelser og udfordringer, du står med i dit liv lige nu, eller du kan bare komme og være med. Vi ved, at det kræver mod at komme, men de mennesker, der deltager i Åben Stue, har forståelse for din situation og har oplevelser og erfaringer, der ligner dine.

I Åben Stue laver vi forskellige aktiviteter som fællesspisning, madlavning, spiller spil, filmaftner og meget mere. Vores frivillige og brugere er desuden gode til at arrangere ture ud af huset, foredrag og hygge i forbindelse med højtiderne. Desuden har vores frivillige og brugere de sidste par år været på sommerhusferie.

Du kan kigge forbi Åben Stue i åbningstiden, eller du kan have lavet en aftale med en af vores frivillige på forhånd, der så tager imod dig, når du kommer. Hvis du kigger spontant forbi, vil du blive mødt af en af vores frivillige rådgiver.

Åben Stue er åben hver mandag og onsdag fra kl. 10–15, samt tirsdag og torsdag fra kl. 18–21.

Relaterede Artikler

9. oktober

Er du vores nye frivillige chatrådgiver?

Vil du hjælpe med at gøre en forskel for voksne med...
30. august

Vi forsøger at gøre en forskel

Pernille Holck Draborg og Lisbeth Pape Lind er frivillige hos CSM...
30. august

Frivilligsektionen er mit faste holdepunkt

CSM Syds – Frivilligsektion har været Maybritt Olsens faste holdepunkt i...