Velkommen til CSM Syd – Frivilligsektion

Hos CSM Syd – Frivilligsektion tilbyder vi hjælp til voksne kvinder og mænd i Region Syddanmark, der har været udsat for seksuelle overgreb i deres opvækst. Centrets arbejde er primært forestået af frivillig arbejdskraft.

Frivilligsektionen tilbyder åben, anonym rådgivning og vejledning for mennesker med senfølger efter at have været udsat for seksuelle overgreb i barndommen. Det kan være individuelle samtaler eller som en del af et gruppeforløb. Centrets frivillige har en stor viden om senfølger, og de har erfaring med at vejlede og rådgive dig, så du får mulighed for at arbejde på et bedre liv. Størstedelen af de frivillige har en social- og/eller sundhedsfaglig baggrund, og er derfor vant til at indgå i relationer med andre mennesker.

Centret har tilknyttet en fast socialrådgiver, der kan være behjælpelig med socialfaglig rådgivning og vejledning. Rådgivningen er gratis.

19. december

Stort tak til sponsorer

CSM Syd – Frivilligsektion afholder hver år i december...
9. oktober

Er du vores nye frivillige chatrådgiver?

Vil du hjælpe med at gøre en forskel for...
12. september

Synlighedsdagen 2019

TID: Torsdag d. 3. oktober 2019 kl. 12-17.STED: DOK5000,...

Rådgivning


Hos CSM Syd - Frivilligsektion tilbyder vi åben, anonym rådgivning og vejledning for mennesker med senfølger efter at have været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Socialrådgivning


CSM Syd - Frivilligsektion tilbyder gratis socialrådgivning til voksne, der har senfølger efter at have været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Socialrådgivning

Tilbud


Hos CSM Syd - Frivilligsektion har man mulighed for at komme i Åben stue - et værested, ligesom man kan få bisidderhjælp.

Bliv frivillig


Læs mere om, hvad det vil sige at være frivillig i CSM Syd - Frivilligsektion.

Kontakt


Du er velkommen til at kontakte os på telefon
mandag til torsdag mellem

Find vej


CSM Syd - Frivilligsektion

Kongensgade 72, 1. sal, 5000 Odense C.

  • Mandag:kl. 10.00 - 15.00
  • Tirsdag:kl. 18.00 - 21.00
  • Onsdag:kl. 10.00 - 15.00
  • Torsdag:kl. 18.00 - 21.00
  • Fredag:Lukket