Velkommen til CSM Syd – Frivilligsektion

Hos CSM Syd – Frivilligsektion tilbyder vi hjælp til voksne kvinder og mænd i Region Syddanmark, der har været udsat for seksuelle overgreb i deres opvækst. Centrets arbejde er primært forestået af frivillig arbejdskraft.

Frivilligsektionen tilbyder åben, anonym rådgivning og vejledning for mennesker med senfølger efter at have været udsat for seksuelle overgreb i barndommen. Det kan være individuelle samtaler eller som en del af et gruppeforløb. Centrets frivillige har en stor viden om senfølger, og de har erfaring med at vejlede og rådgive dig, så du får mulighed for at arbejde på et bedre liv. Størstedelen af de frivillige har en social- og/eller sundhedsfaglig baggrund, og er derfor vant til at indgå i relationer med andre mennesker.

Centret har tilknyttet en fast socialrådgiver, der kan være behjælpelig med socialfaglig rådgivning og vejledning. Rådgivningen er gratis.

  • Aktuelt //
  • Husk Synlighedsdagen i Odense torsdag d. 3. oktober 2019 kl. 12-17 i DOK5000

Kontakt


Du er velkommen til at kontakte os på telefon
mandag til torsdag mellem

Find vej


CSM Syd - Frivilligsektion

Kongensgade 72, 1. 5000 Odense C.

  • Mandag:kl. 10.00 - 15.00
  • Tirsdag:kl. 18.00 - 21.00
  • Onsdag:kl. 10.00 - 15.00
  • Torsdag:kl. 18.00 - 21.00
  • Fredag:Lukket

Rådgivning


Hos CSM Syd - Frivilligsektion tilbyder vi åben, anonym rådgivning og vejledning for mennesker med senfølger efter at have været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Socialrådgivning


CSM Syd - Frivilligsektion tilbyder gratis socialrådgivning til voksne, der har senfølger efter at have været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Socialrådgivning

Tilbud


Hos CSM Syd - Frivilligsektion har man mulighed for at komme i Åben stue - et værested, ligesom man kan få bisidderhjælp.

Behandlingssektion


CSM Syd – Frivilligsektion arbejder tæt sammen med CSM Syd - Behandlingssektion. I behandlingssektionen behandler de voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen.

Behandlingssektion

Bliv frivillig


Læs mere om, hvad det vil sige at være frivillig i CSM Syd - Frivilligsektion.

Bliv frivillig

30. august

– Vi forsøger at gøre en forskel

Pernille Holck Draborg og Lisbeth Pape Lind er frivillige...
30. august

– Frivilligsektionen er mit faste holdepunkt

CSM Syds – Frivilligsektion har været Maybritt Olsens faste...
30. august

– Det er hårdt at være pårørende

Christina Palm ved, hvor hårdt det er at være...