Rådgivning

CSM Syd – Frivilligsektion

CSM Syd – Behandlingssektion har et tæt samarbejde med CSM Syd – Frivilligsektion

Hos CSM Syd – Behandlingssektion arbejder vi tæt sammen med CSM Syd – Frivilligsektion. Hos CSM Syd – Frivilligsektion tilbyder de hjælp til voksne kvinder og mænd i Region Syddanmark, der har været udsat for seksuelle overgreb i deres opvækst. Centrets arbejde er primært forestået af frivillig arbejdskraft.

Frivilligsektionen tilbyder åben, anonym rådgivning og vejledning for mennesker med senfølger efter at have været udsat for seksuelle overgreb i barndommen. Det kan være individuelle samtaler eller som en del af et gruppeforløb. Centrets frivillige har en stor viden om senfølger, og de har erfaring med at vejlede og rådgive dig, så du får mulighed for at arbejde på et bedre liv. Størstedelen af de frivillige har en social- og/eller sundhedsfaglig baggrund, og er derfor vant til at indgå i relationer med mennesker.

Samtalerne kan enten være individuelle eller foregå i grupper, desuden har du mulighed for at møde andre med samme baggrund som din i Åben Stue – Et socialt tilbud.

I Frivilligsektionen sidder desuden centrenes socialrådgiver, der gratis og anonymt kan tilbyde dig socialfaglig rådgivning og vejledning.

Rådgivningen er gratis.

               

9. november

CSM Syd har modtaget puljemidler for 2023/24

CSM Syd har modtaget kr. 5.000.000 kr. fra Social- og Boligstyrelsen...
30. august

– Jeg ville ønske, jeg kunne skrive historien om

Claudia Christensen var fem år, da hun første gang blev udsat...
30. august

– Det er hårdt at være pårørende

Christina Palm ved, hvor hårdt det er at være pårørende til...