Tema // Behandling, Brugere, Fagpersoner, Pårørende, Senfølger

Ny centerleder hos CSM Syd – Behandlingssektion

Tirsdag d. 1. oktober 2019 tiltrådte Inge Lise Nørris Nielsen som ny centerleder hos CSM Syd – Behandlingssektion. 

Inge Lise Nørris Nielsen overtager centerlederposten efter Camilla Bechsgaard, der nu er ansat som psykologfaglig koordinator i CSM Syd – Behandlingssektion, og skal fremadrettet bl.a. koordinere en ny afdeling i Odense for unge i alderen 18-30 år, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Inge Lise Nørris Nielsen har med sin baggrund som jurist, arbejdet som projektleder og chefkonsulent hos Domstolene de seneste ca. ti år. Her har hun bl.a. arbejdet med udviklings- og forandringsprojekter. I forbindelse med dette fortæller hun:

”Mit arbejde med udviklings- og forandringsprojekter hos Domstolene har givet mig stor viden og baggrund for at arbejde i CSM Syd – Behandlingssektion, da centret er under konstant udvikling.”

Inden dette har Inge Lise Nørris Nielsen haft forskellige lederstillinger ved Domstolene, samt arbejdet med retssager, som bl.a. involverer vidner, pårørende og ofre i straffesager. Til dette tilføjer hun:

”Arbejdet med vidner, pårørende og ofre har bl.a. givet mig indsigt i Center for Seksuelt Misbrugtes målgruppe. Jeg har oplevet, hvor meget overgreb påvirker ikke kun den misbrugte, men også dennes nærmeste.”

Af Lotte Andersen, 21. november 2019

Relaterede Artikler

30. august

– Jeg ville ønske, jeg kunne skrive historien om

Claudia Christensen var fem år, da hun første gang blev udsat...
30. august

– Det er hårdt at være pårørende

Christina Palm ved, hvor hårdt det er at være pårørende til...