Tema // Uncategorized

Ny hjemmeside

CSM Syd – Behandlingssektion er gået sammen med de andre CSM Centre i Danmark om at lave en fælles vidensportal, hvor personer med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen, pårørende og fagpersoner kan få adgang til værdifuld viden.

Den nye hjemmeside er bygget op som en fælles vidensportal, hvor man kan finde viden om senfølger. Fra vidensportalen kan man klikke sig videre til sit lokale centers hjemmeside.  Her kan man finde oplysninger om, hvad de enkelte centre tilbyder af behandling, rådgivning, m.m.

Med den nye vidensportal håber CSM Centrene at nå ud til senfølgeramte, der ikke har kendt til centrenes tilbud samt at tilbyde endnu mere viden til nuværende brugere. Derudover skal portalen via vidensformidlingen gøre det nemmere at være pårørende til senfølgeramte. Fagpersoner, der arbejder med senfølgeramte i kommunernes jobcentre, socialpsykiatriske tilbud m.m., eller i regionernes psykiatriske tilbud kan ligeledes få gavn af vidensportalen.

CSM Centrene håber, at webportalen kan bidrage til et øget tværfagligt samarbejde og en mere koordineret indsats omkring de senfølgeramte.