Tilbud

Arrangementer

I CSM Syd – Frivilligsektion arrangerer vi forskellige sociale arrangementer i løbet af året. Vi inviterer blandt andet til foredrag, hvor omdrejningspunktet ofte er mennesker, der selv har været udsat seksuelt misbrugt i barndommen, og derfor har en historie, som du på nogle områder har mulighed for at spejle dig i. I forbindelse med foredragene samarbejder vi ofte med Paarup Aftenskole, som står til rådighed med lokaler til de arrangerede foredrag.

I løbet af sommeren har vi i CSM Syd – Frivilligsektion som regel en udflugt ud af huset, samt en sommerferietur med overnatning for både brugere og frivillige.

Vi afholder hvert år julefrokost i december for alle interesserede brugere og frivillige. Derudover har vi også ture ud af huset på denne årstid, som fx en årlig udflugt på julemarked, og vi afholder julebanko. På samme årstid arrangerer centret en skovtur, hvor vi er ude at samle ind til at lave vores egne juledekorationer.

Når vi nærmer os påsken afholder vi en påskefrokost, for alle brugere og frivillige, som har lyst til at deltage til sang, hygge og lækker mad.

Relaterede Artikler

9. oktober

Er du vores nye frivillige chatrådgiver?

Vil du hjælpe med at gøre en forskel for voksne med...
12. september

Synlighedsdagen 2019

TID: Torsdag d. 3. oktober 2019 kl. 12-17.STED: DOK5000, Havnegade 20,...
30. august

Vi forsøger at gøre en forskel

Pernille Holck Draborg og Lisbeth Pape Lind er frivillige hos CSM...