Tema // Brugere, Pårørende, Senfølger

TELEFONTID

På baggrund af myndighedernes anbefaling om at forebygge smitte mod Coronavirus, har CSM Syd – Frivilligsektion valgt at aflyse centrets tilbud som rådgivning, Åben stue og sociale arrangementer frem til tirsdag d. 14. april.

Du kan i stedet træffe os på:

Tlf.: 25 13 27 49 eller mail: info@csm-syd-frivilligsektion.dk

Telefontid:

Mandag og onsdag i tidsrummet kl. 11.00-13.00.

Når du ringer til os i telefontiden eller skriver til os, vil du få en ny tid til en telefonrådgivning hos en af de ansatte i centret. Du har også mulighed for at få tildelt en tid til en telefonisk socialfaglig rådgivning med centrets socialrådgiver. 

Telefonrådgivning er for dig, der er berørt af seksuelle overgreb. Det gælder både dig, der selv har været udsat for overgreb, og dig der er pårørende eller er bekymret for et andet menneske. Her kan du tale med én af vores ansatte i CSM Syd – Frivilligsektion om det, der fylder hos dig. Det er dig, der bestemmer indholdet af samtalen.

               

19. december

Stort tak til sponsorer

CSM Syd – Frivilligsektion afholder hver år i december julebanko for...
9. oktober

Er du vores nye frivillige chatrådgiver?

Vil du hjælpe med at gøre en forskel for voksne med...
12. september

Synlighedsdagen 2019

TID: Torsdag d. 3. oktober 2019 kl. 12-17.STED: DOK5000, Havnegade 20,...