Sådan får du hjælp

Nyhed – CSM Midt Nord åbner i Herning og Aalborg

Pr. 1. januar 2020 åbner CSM Midt Nord i Herning og Aalborg. Det sker som led i at forkorte ventetiden og gøre behandling og rådgivning lettere tilgængelig for borgere, der bor længere væk fra CSM Midt Nord i Aarhus.

Afdelingerne i Herning og Aalborg skal ligesom Aarhus-afdelingen både varetage behandlingsforløb ved psykologer samt en række tilbud og aktiviteter drevet af kompetente frivillige. Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med nærmere information herom. Indtil videre kan du læse om vores nuværende tilbud under Vi tilbyder i menuen foroven. 

I første omgang etableres de nye afdelinger kun i 2020. Der arbejdes på en forlængelse af de nye afdelinger, men det afhænger af politiske beslutninger. Folketinget skal i slutningen af 2019 træffe beslutning om en national handleplan for senfølgeområdet.

Hvad betyder åbningen af de nye afdelinger for dig?

Åbningen af de nye afdelinger i Herning og Aalborg får betydning for dig, hvis du allerede står på venteliste til et behandlingsforløb hos CSM Midt Nord. Hvis du bor tættere på Herning eller Aalborg, vil du muligvis få tilbud om behandlingsforløb her frem for i Aarhus.

Vi gør dog opmærksom på, at alle henvendelser samt visitation fortsat finder sted gennem afdelingen i Aarhus. Du kan læse mere om, hvad der sker, når du kontakter os her.

Har du spørgsmål eller vil du gerne høre om dine muligheder hos CSM Midt Nord, er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Relaterede Artikler

2. November

Større bevilling til CSM centrene

Det er netop besluttet at øge satspuljebevillingen til senfølgeområdet. Vi er...
27. September

Tak til Hindbærsnitteløbet

Tak til Aarhus Hjælper, Berits Løbeskole, Dansk Folkehjælp, Meyerdonationen, Socialrådgiverforeningen og...
14. September

Kreativt værksted

To kreative frivillige opstarter et kreativt værksted i frivilligsektionen. Hver torsdag...