Tema // Uncategorized

Ny centerleder hos CSM Midt Nord

Pr. 1. oktober 2019 er Anne Helene Døssing tiltrådt som centerleder for CSM Midt Nord.

Anne Helene Døssing erstatter Lone Gerup Adamsen, som har været centerleder siden CSM Midt Nord blev etableret i 2013. Lone har været med til at opbygge centeret fra bunden og har haft en enorm betydning for hele CSM Midt Nord ved bl.a. at have stået for at integrere den professionelle og frivillige indsats. Lone har nu valgt, at det er tid for hende at udleve sin drøm om at være selvstændigt praktiserende psykolog.

Anne Helene er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Hun har arbejdet som psykolog i mere end 20 år og har haft forskellige ansættelser både i psykiatrien, i privatejede behandlingsinstitutioner og i kommunalt regi. Anne Helene fortæller om sine tidligere ansættelser og sine forventninger til sin nye stilling som centerleder:

”Hvert sted har givet mig erfaring med hvor vigtigt det er for en arbejdsplads med et trygt læringsmiljø og en åben kommunikation. Jeg vil bestræbe mig på at viderebringe den erfaring i min nye stilling og understøtte at CSM Midt Nord fortsat vil være et sted, hvor både klienter og medarbejdere oplever et højt fagligt niveau og evne til at omsætte forståelsen af langtidsvirkende traumer.”

Relaterede Artikler

26. September

CSM Midt Nord åbner i Herning og Aalborg

Folketinget har bevilget ekstra midler til senfølgeområdet. Det betyder, at CSM...